MOP i ove godine donosi pregršt radionica, izložbi i zabave

MOP 04 Festival multimedije održat će se od 21. svibnja do 23. svibnja u Varaždinu. Festival broji već četvrtu godinu, a ovogodišnja tema festivala je digitalni svijet u kojem živimo, radimo i stvaramo.

Program festivala najviše je povezan s multimedijom i digitalnom kulturom, pri čemu se nastoji aktivirati što veći broj studenata, predavača, dizajnera, multimedijalnih umjetnika, glazbenika i ostalih kreativaca kako bi se međusobno razmijenila znanja i povećali potencijali.

Osim edukativnog dijela, festival svim posjetiteljima nudi zabavni program uz mnogo komunikacije i međusobnog druženja.

Generalni pokrovitelji festivala su Studentski zbor Sveučilišta Sjever, Sveučilište Sjever i Grad Varaždin.

Na konferenciji za novinare na Sveučilištu Sjever, program četvrtog izdanja MOP-a predstavio je predsjednik udruge MOP Fran Mubrin.

– MOP je ove godine poseban jer digitalni svijet približava svakome, zajednici se predstavljaju brojne radionice, predavanja, filmske projekcije i zabavni sadržaji poput partya u atriju dvorca Stari grad uz interaktivne instalacije, a sam projekt je namjenjen studentima, ali i svim digitalnim kreativcima koji žele doznati nešto više o digitalnim medijima – kratko je najavio program Fran Mubrin.

Programi se održavaju u Palači Herzer na tri razine – podrum, prizemlje i prvi kat, a zabavni sadržaji će se odvijati u četvrtak i petak u caffe baru Lavra, dok je u subotu do četiri ujutro organiziran party u atriju Starog grada – najavio je Mubrin.

Više detalja o samom festivalu i programu moguće je pronaći na službenim stranicama MOP-a.Vizualni identitet festivala osmišljen je od strane Marka Hrastovca, dok je sama internet stranica djelo Frana Mubrina i Dine Trojaka.

> www.mop-fest.com

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije