Dan otvorenih vrata Sveučilišta Sjever zainteresirao maturante

>> Dan otvorenih vrata Sveučilišta Sjever zainteresirao maturante

Sveučilište Sjever održava prve Dane otvorenih vrata Sveučilišta Sjever u organizaciji Ureda za razvoj karijera (Alumni), podršku studentima i cjeloživotno učenje Sveučilišta.

Dan otvorenih vrata namijenjen je srednjoškolcima i potencijalnim studentima Sveučilišta Sjever te svim zainteresiranima za rad Sveučilišta.

U sklopu događanja posjetitelji imaju priliku razgovarati sa studentima i profesorima Sveučilišta, dobiti informacije o upisu, nastavnom programu i uvjetima studiranja, te organizirano obići laboratorijske i ostale prostorije Sveučilišta.

– Ovo su prva otvorena vrata, a cilj nam je informirati srednjoškolce o mogućnostima studiranja u svom gradu. Odaziv je dobar, a najviše se srednjoškolaca očekuje na predavanju gdje će naši uspješni bivši studenti iznijeti svoje iskustvo studiranja i zapošljavanja nakon fakulteta – kratko je iznijela ciljeve Dana otvorenih vrata Jelena Ivelić iz Ureda za razvoj karijera, podršku studentima i cijeloživotno učenje.

Zainteresirani srednjoškolci, posebice maturanti, imaju priliku upoznati se sa Sveučilištem Sjever do 17 sati, te saznati sve bitne informacije koje su im potrebne za donošenje odluke o nastavku školovanja, a zaposlenici Sveučilišta im stoje na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nedoumice.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije