Donirano 4000 sadnica za ljepši Ludbreg

Udruga cvjećara ludbreške regije uključila se projekt uređenja Grada Ludbrega i donacijom 4.000 sadnica raznovrsnih ljetnica dala svoj doprinos za izgled ljepšega grada. Tako će i ovo cvijeće proizvođača cvijeća s područja ludbreške regije tijekom cijele godine krasiti uređene zelene površine oko zgrade Grada, dvorca Batthyany i Srednje škole.

Park bi bio nezamisliv bez hortikulturnog uređenja tako da ga krase ukrasni grmovi, nove travnate površine i prelijepe cvjetne gredice.

Šarenilo raznobojnog cvijeća idealno se uklapa u zelene površine, pa se realizacijom i uređenjem dosadašnji osiromašeni park vratio u život te postao jedno atraktivno odredište u Gradu Ludbregu gdje se posjetitelji mogu družiti, zabaviti, rekreirati, ali isto tako opustiti, odmoriti te bezbrižno uživati u šarenilu cvijeća.

Udruga se na ovaj način istovremeno zahvaljuje Gradu Ludbregu na pokroviteljstvu i dosadašnjoj pomoći kod organizacije cvjetne manifestacije Flora Centrum Mundi.

Ova manifestacija koja se održava u Centru svijeta svake godine prvog vikenda u svibnju, a koju organizira Udruga cvjećara ludbreške regije, privlači sve veći broj posjetitelja te je poznata diljem Hrvatske pa i izvan njenih granica, za čiju organizaciju je Udruga dobila bezbroj pohvala iz svih krajeva Hrvatske pa i javnih priznanja Varaždinske županije i Grada Ludbrega.

Ove godine održava se 19. po redu međunarodna izložba i sajam cvijeća Flora Centrum Mundi u vremenu od 1. do 3. svibnja.

Bit će ovo prilika da posjetitelji ove cvjetne manifestacije razgledaju i lijepo uređene zelene površine okoliša dvorca Batthyany.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije