Romano Kovač i Zrinka Lacković Vincek iz FOI-a dobitnici nagrade za izvrsnost

Dodjela nagrada za izvrsnost Rotary Club Varaždin za 2017. godinu održala se danas, 21. svibnja, u 19 sati u Velikoj dvorani Županijske palače.

Među dobitnicima je i student student Fakulteta organizacije i informatike.

Dobitnici nagrade:

Kovač Romano, student Fakulteta organizacije i informatike, Sveučilišta u Zagrebu imao je za predmet diplomskog rada Sustav ranog prepoznvanja studenata s rizikom od povoljnih akademskih rezultata korištenjem strojnog učenja’ što je trenutno najaktualnije u IT svijetu – strojnom učenju. Osim iscrpnog opisa teorijskih koncepata kao rad u praktičnom dijelu donosi primjer izrade modela pomoću Microsoft Azure Machine Learning platforme za strojno učenje koristeči algoritme učenja.

Zrinka Lacković Vincek, studentica Fakulteta organizacije i informatike, Sveučilišta u Zagrebu obranila je doktorsku disertaciju: ‘Odrednice izvoza uslužnog sektora visoke dodatne vrijednosti Republike Hrvatske na tržištu Europske unije. Kandidatkinja je pružila jedinstven istraživački pristup odrednicama izvoza uslužnog sektora visoke dodatne vrijednost u Republici Hrvatskoj.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije