ZDRAVSTVO U varaždinsku bolnicu stiže MR uređaj vrijedan više od 7 milijuna kuna

Uređaj za magnetsku rezonancu uskoro će, nakon niza godina čekanja i upita brojnih pacijenata, stići u varaždinsku bolnicu!

– Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske provelo je otvoreni postupak javne nabave te je 29. prosinca prošle godine donesena Odluka o odabiru ponude za nabavu uređaja za MR 1,5 t za potrebe zdravstvenih ustanova u Republici Hrvatskoj, između kojih je i Opća bolnica Varaždin – odgovorili su iz bolnice na postavljeni upit.

Nakon provedenog postupka javne nabave, odabran je uređaj čija cijena s PDV-om iznosi 7.145.000,00 kuna, a Ministarstvo zdravstva MR uređaj nabavlja iz sredstava europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program ‘Konkurentnost i kohezija’ 2014. – 2020. godine.

– Uređaj je suvremen i odgovara potrebama varaždinske bolnice. Sukladno tehničkim zahtjevima odabranog uređaja za Opću bolnicu Varaždin pristupilo se uređenju i pripremi prostora za montažu, a isporuka je planirana u prvoj polovici ove godine – ističu iz Ravnateljstva, dodavši da je to ‘velika stvar za varaždinsku bolnicu’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije