VOOGLE Predstavljene uspješne priče ‘lokalnih heroja’ iz svijeta poduzetništva

U četvrtak, 17. svibnja 2018. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu održala se Voogle konferencija 2018.

U sklopu teme konferencije ‘Here we grow’ održala su se predavanja, panel diskusije, natjecanje za najbolju poduzetničku ideju i poslovni sastanci namijenjeni poduzetničkoj, startup i akademskoj zajednici.

Ovogodišnje izdanje Voogle konferencije predstavlja uspješne priče ‘lokalnih heroja’ iz svijeta poduzetništva, prati ‘heroje u nastajanju’ koji s velikim potencijalom tek kreću u svoje poduzetničke priče i bavi se znanjima i vještinama potrebnim za realizaciju takvih priča.

Za dobru atmosferu i nadahnute nastupe pobrinuo se Peter Hopwood, koji i sam predstavlja uspješnu Voogle priču.

O poduzetničkom putu svoje tvrtke Nanodiy pričao je Saša Miklošić.

Zlatan Novak iz varaždinske tvrtke Geo3D pričao je o svom uzbudljivom najnovijem projektu, izraditi 3D modela visoke rezolucije Dubrovnika i Šibenika.

Na koji način se bori za startupe iz svih izvora i pozicija pričala je Ivana Ninčević Lesandrić.

Panel ‘lokalni heroji’ predstavio je modele uspjeha domaćih tvrtki poput Upchain, Appenture i GO2BIM, a na panelu ’emerging heros’ predstavili su se mladi poduzetnici koji su na dobrom putu da kreiraju svoje – Nikola Zec, Antonija Vedak, David Macan i Kaja Pavlinić.

Dodatnu draž panelu dao je Pal Rikter, danski investitor i mentor koji već nekoliko godina ulaže svoje vrijeme, znanje i novac u hrvatske tvrtke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije