IZBOR Večernji list Damira Habijana uvrstio u ’30 lidera za budućnost Hrvatske’!

Nedjeljno izdanje Večernjeg lista objavilo je listu ’30 lidera za budućnost Hrvatske’, a na tu prestižnu listu uvršten je i Damir Habijan, predsjednik Gradskog vijeća Grada Varažina i predsjednik gradske organizacije HDZ-a Varaždin.

Uz Habijana na listi su svoje mjesto našla brojna poznata lica iz Hrvatske, poput Mate Rimca, Borisa Jokića, Ivana Vilibora Sinčića, Ivane Miletić… Na popisu 30 lidera svoje mjesto pronašao je međimurski župan Matija Posavec.

– Damir Habijan, 35-godišnji HDZ-ov predsjednik Gradskog vijeća Varaždina, u politiku unosi svježinu, ali i otvorene poglede. Postao je prepoznatljiv po objavi slobodnijih fotografija na društvenim mrežama pa tako nije neobično da ga ugledamo u kupaćim gaćicama ili kako izvodi stoj na rukama i pokazuje isklesano tijelo. Habijan je u kampanji na lokalnim izborima doživio napade Ladislava Ilčića iz Hrasta koji ga je optužio da ne živi u duhu kršćanstva. Njegova snaga i zanimljivost su upravo u tome što je član konzervativnog HDZ-a, ali unatoč slobodnijim životnim pogledima u toj je stranci prihvaćen i podržavan. Habijan predstavlja iskorak, a lideri ne mogu biti skučenih pogleda – piše u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Na izbor se na svome Facebook profilu osvrnuo i sam Habijan.

– Drago mi je da se moj rad i ustrajnost prepoznaju. I dalje ću se truditi da svojim idejama i inicijativama radim za dobrobit svog grada – grada Varaždina i Republike Hrvatske – napisao je Habijan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije