BOLNICA Posebno dežurstvo preselilo u novouređene prostore u zgradi logopedije

Posebno dežurstvo u okviru kojeg rade timovi opće/obiteljske medicine, većim dijelom zaposlenika Doma zdravlja Varaždinske županije, od ove će se subote, 10. veljače, odvijati u novouređenom zdravstvenom prostoru u krugu Opće bolnice Varaždin u zgradi logopedije (bivša pedijatrija), na istoj adresi u Varaždinu, Ivana Meštrovića 1.

Ordinacija posebnog dežurstva koja je organizirana i radi subotom od 12 sati do 19 sati te nedjeljom i blagdanom od 8 do 19 sati, preseljena je iz zgrade Internističko-pedijatrijskog paviljona kako bi se osigurali adekvatni prostori.

Na ovaj je način osiguran zdravstveni prostor koji neposredno može odgovoriti svim zahtjevima rada u posebnom dežurstvu.

Pacijentima te liječnicima primarne zdravstvene zaštite i bolničkim liječnicima, važno je da se posebno dežurstvo odvija u bolničkom krugu gdje je dostupna dijagnostika te mogućnost da se pacijent odmah u što kraćem vremenu uputi u bolnički sustav zbrinjavanja kada to zahtijeva njegovo zdravstveno stanje.

– Dom zdravlja Varaždinske županije od svibnja prošle godine nastavio je s pružanjem usluge posebnog dežurstva djelatnosti opće/obiteljske medicine u prostoru Specijalističke internističke ordinacije Opće bolnice Varaždin, a sada se isto nastavlja ali u ordinaciji određenoj samo za potrebe posebnog dežurstva – javljaju iz bolnice.

Posebno dežurstvo i dalje je organizirano svake subote u vremenu od 12 do 19 sati, te nedjeljom i blagdanom u vremenu od 8 do 19 sati sada na novoj lokaciji, u zgradi logopedije u bolničkom krugu, u Varaždinu, Ivana Meštrovića 1.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije