Dodjela uvjerenja Pučkog otvorenog učilišta 9. siječnja u Gradskoj vijećnici

U utorak, 9. siječnja, će se u salonu Gradske vijećnice održati dodjela uvjerenja umirovljenicima i nezaposlenim osobama koji su završili programe obrazovanja na Pučkom otvorenom učilištu Varaždin, s početkom u 11 sati.

Uvjerenja će uručiti gradonačelnik Ivan Čehok i njegova zamjenica Sandra Malenica i ravnateljica POU Varaždin Lane Velimirović Vukalović. Navedeni programi financirani su sredstvima iz donacija Grada Varaždina.

U okviru programa cjeloživotnog učenja uvjerenja će primiti ukupno 31 umirovljenik za položene tečajeve engleskog i njemačkog jezika te osnovnog i naprednog tečaja informatike.

Ukupno 12 nezaposlenih osoba koje su odabrane od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Učilišta i stručnjaka za EU fondove (predavača) primit će uvjerenje o osposobljavanju za program voditelja izrade i provedbe EU projekata.

Riječ je o nezaposlenim osobama visoke stručne spreme koje su ovim verificiranim programom u trajanju od 160 sati obogatile svoje životopise i postale konkurentnije na tržištu rada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije