TOPLI DOM Humanitarnom akcijom djeca iz ‘Nove budućnosti’ dobila poklone

Varaždinski i čakovečki ogranak stranke Pametno uspješno su priveli kraju humanitarnu akciju pokrenutu još 1. prosinca radi prikupljanja poklona za djecu i maloljetnike bez odgovarajuće roditeljske skrbi koji žive u Domu ‘Nova budućnost’.

Akcija nazvana ‘Topli dom’ trajala je od 1. do 20. prosinca, cilj je bio prikupiti sredstva za kupnju novog kućanskog uređaja za štićenike Doma i tako im olakšati svakodnevicu te ih posebno razveseliti u blagdansko vrijeme.

– Hvala svima koji su i najmanjom donacijom pomogli ovu akciju. Ukupno smo prikupili 2.385,97 kn u novcu i nekoliko poklona za djecu i za taj smo iznos kupili novi hladnjak, školski pribor i društvene igre edukativnog sadržaja. Donaciju smo, uz prigodno druženje sa štićenicima Doma, uručili na Badnjak, 24. prosinca, u želji da štićenike obradujemo uoči Božića. Na uručenje smo vodili i svoju djecu koja su se družila s djecom iz doma, slagali su Rubikovu kocku, igrali memory, sve sa željom da im, unatoč svim životnim izazovima, novogodnišnji blagdani budu što veseliji – kaže Dario Carev, predsjednik ogranka Pametno Varaždin i član predsjedništva stranke.

Ovo je druga humanitarna akcija ogranka Pametno Varaždin za dom ‘Nova budućnost’ i tek jedna u nizu akcija koje planiraju realizirati.

– Našem društvu nedostaje pažnje i rada za javno dobro, za interes i potrebe slabijih. Zato našem političkom radu nastojimo dodati i humanu notu, da nam društvo u cjelini bude zadovoljnije, posebno djeca koja su budućnost Varaždina i Hrvatske – zaključio je Carev.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije