U Prigorcu održana 8. planinarska noć, proglašene najbolje fotografije u 2017.

Planinarski klub Ivanec u nedjelju je u izletištu Jarki u Prigorcu održao svoju 8. planinarsku noć. Tijekom večeri proglašene su najbolje fotografije u kategoriji Planinarskog kluba Ivanec i u otvorenoj kategoriji te nagrada urednika, a autorima su uručene nagrade. U natječaju je sudjelovalo ukupno 30 autora sa 79 fotografija, od čega 15 u klupskoj i 15 u otvorenoj kategoriji.

U klupskoj kategoriji prvo mjesto osvojio je Tomislav Gotić fotografijom ‘Dolomiti’ (Sečeda), drugo Duško Vitez fotografijom ‘Dolomiti’ (Passo Falzarego), a treće Nenad Novak fotografijom ‘Kredarica’.

U otvorenoj kategoriji najbolja je bila fotografija autorice Sandre Šamec ‘Jesen u planinama’, drugo mjesto pripalo je Dijani Arbanas za fotografiju ‘Premužička na Velebitu’, a treće mjesto pripalo je Damiru Bajsu za fotografiju ‘Klupa s najboljim pogledom’. Nagradu urednika natječaja Darka Sajka primio je Tomislav Halužan za fotografiju ‘Rapsodija boja s Čeva’.

Uručena su i priznanja Hrvatske planinarske obilaznice, zlatnu značku primili su Mirjana i Mario Dolovski te Marko Petek, a brončanu Sanja i Stjepan Štefanec, Arian,Patrik i Tomislav Halužan te Tatjana Peperko Halužan, zatim Jasna i Damir Ranogajec i Kristina Šprem.

Zabava i druženje uz živu glazbu i ples te rezanje slavljeničke torte trajalo je sve do kasnih noćnih sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije