DARIVANJE Grad Varaždin 19. prosinca daruje socijalno ugroženu djecu

Grad Varaždin tradicionalno povodom božićnih blagdana daruje djecu do 12 godina starosti, prema popisu Centra za socijalnu skrb Varaždin, a s prebivalištem na području Grada Varaždina .

Prigodno darivanje održati će se i ove godine na velikoj sceni (gledalištu) HNK Varaždin, 19. prosinca u 11 sati. Prigodne pakete dobit će oko 180 udomljene djece i djece roditelja koji primaju zajamčenu minimalnu naknadu. Vrijednost poklon paketa je 100 kuna po djetetu.

Prigodnu predstavu Mirne Rustemović i Sare Stanić pod nazivom ‘Vilenjakov prvi Božić’ izvest će glumci varaždinskog HNK: Zdenko Brlek, Gordana Slivka, Zvonko Zečević, Pavle Vrkljan, Karlo Mrkša, Filip Eldan, Nikša Eldan.

Grad Varaždin prigodno je darivao povodom blagdana Sv. Nikole i djecu u dječjim vrtićima i bolnici u suradnji s Društvom Naša djeca, zatim korisnice i djecu u Domu za žrtve obiteljskog nasilja, korisnike Prenoćišta za beskućnike, Caritasovu pučku kuhinju, župne urede, Centar za rehabilitaciju Varaždin, Zajednicu Cenacolo, Obiteljski centar.

Ukupno je za tu namjenu osigurano cca 40.000 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije