Vijesti / Društvo

Županija objavila javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga

Županija objavila javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga

Varaždinska županija je objavila Javni natječaj za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Varaždinske županije u 2018. godini.

Javni natječaj je objavljen u srijedu, 28. ožujka, a dostupan je na linku u nastavku: Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Udruge se mogu javiti za dodjelu financijskih sredstava za sufinanciranje programa i projekta od interesa za opće dobro. 

Na internetskim stranicama Županije ujedno se mogu pronaći svi obrasci koji su potrebni da bi prijava bila potpuna (prijave s nepotpunom dokumentacijom neće se razmatrati). 

Natječaj se odnosi na 11 prioritetnih područja iz strateških dokumenata Županije, a to su: 1. aktivnije sudjelovanje mladih u društvu; 2. zaštita i promicanje ljudskih prava; 3. zaštita okoliša i prirode te zaštita životinja; 4. zaštita i očuvanje biološke raznolikosti Županije i promocije vrijednosti lokalne zajednice od značaja za Županiju; 5. promocije poljoprivrede i šumarstva; 6. promicanje znanosti, obrazovanja i cjeloživotnog učenja; 7. promicanje sporta, kulture, tehničke i informatičke kulture; 8. promicanje poduzetništva i obrtništva, zaposlenosti i samozapošljavanja i međusektorskog partnerstva javnog i poslovnog sektora; 9. civilne zaštite i zaštite i spašavanja; 10. razvoja socijalnih usluga, socijalnog poduzetništva i humanitarnih djelatnosti; 11. zaštite zdravlja.

Udruge prijavu mogu slati poštom, dostavljačem ili osobno u zatvorenoj omotnici na adresu: Varaždinska županija, "Javni natječaj za udruge - NE OTVARAJ", Franjevački trg 7, 42 000 Varaždin.

Rok za podnošenje prijava je 27. travnja 2018. godine.

Sva pitanja vezana uz ovaj javni natječaj mogu se postaviti isključivo na e-mail: [email protected]

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Vezani članci

Reci što misliš!