Vijesti / Društvo

KOZa dolazi u Varaždin, premijerno izadnje ove nedjelje u Bardu!

KOZa dolazi u Varaždin, premijerno izadnje ove nedjelje u Bardu!

U nedjelju, 25. ožujka, premijerna varaždinska KOZa, kviz općeg znanja, održat će se u prostoru Caffe bara&Cluba Bard. Dvosatni kviz započet će u 19.30 sati, a svaka ekipa moći će se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe.

Ulaznica se naplaćuje 15 kuna po članici/članu ekipe, a vrlo bogate nagrade za ovu nama posebnu priliku osigurali su naši dragi sponzori Kino Gaj, Voćne rakije Petković, Henkel, Staropramen, Blitz Cinestar, Carta Magica, a u danima koji dolaze ovaj ćemo popis dodatno podebljati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S obzirom na ograničen broj stolova u Bardu, želite li zaigrati KOZu rezervirajte stol za svoju ekipu što je prije moguće putem poveznice u nastavku (označite na izborniku 'Varaždin Edition'): http://koza.fak.hr/prijava-na-kozu/

Što je KOZa?

KOZa, kviz općeg znanja, sastoji se od stotinjak pitanja iz svih mogućih i nemogućih područja općeg znanja, a ta su pitanja raspoređena u pet raznovrsnih kategorija.

Opći kaos, primjerice, opušten je uvod u kviz s 25 'standardnih' pitanja, od kojih će mnoga biti multimedijalna (prepoznavanje ili analiza zvuka, videa i slika).

Sofijin izbor, pak, donosi osam tematskih setova pitanja, od kojih će sretnici među publikom biti u prilici izabrati četiri kategorije na koje će sve ekipe morati odgovarati.

Nešto je zeznutija Multimedijalna kaljuža, koja predstavlja pet kratkih filmića koje smo za vas pripremili, a u kojima morate istovremeno analizirati video, audio i titlove.

Završna kategorija regularnog dijela kviza zove se Čija mama crne brege dere, a ustvari je čine dvije više-manje klasične igre asocijacija.

Dvije ekipe koje u prve četiri kategorije ostvare najbolji rezultat idu u napeto finale pod nazivom Točno u podne, u kojem će imati 90 sekundi da na naša brzopotezna, najslabijakarikasta pitanja ponude što je više moguće točnih odgovora.

U posljednje dvije godine KOZa je utvrdila svoju poziciju među najpopularnijim zagrebačkim pub kvizovima, a sada je vrijeme za put prema sjeveru.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Vezani članci

Reci što misliš!