Vijesti / Društvo

BUSSINESE IN PRACTICE Susret poslodavaca i studenata na FOI-ju 19. listopada

BUSSINESE IN PRACTICE Susret poslodavaca i studenata na FOI-ju 19. listopada

AIESEC je međunarodna organizacija mladih koja u Varaždinu djeluje još od 1979. godine. Uz brojne projekte koje kao mladi iz ove organizacije radimo, ove godine odlučili su uvesti i novi projekt pod nazivom Bussines in Practice

- Projekt, odnosno konferenciju, koja će trajati jedan dan, odlučili smo provesti zbog ideje i potrebe okupljanja studenata na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin i maturanata kako bismo im približili poslovno okruženje. Osim toga, nastojimo spojiti tvrtke i poduzetnike sa studentskom populacijom, a sve s ciljem stvaranja novih ideja i inovativnih rješenja za budućnost u poslovnom svijetu upravo kako bi smanjili problem odljeva mozgova! – rekla je Ana Katarina Kolarić, potpredsjednica za poslovni razvoj i financije AIESEC Varaždin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Konferenciju Bussines in Practice uvode i drugi lokalni odbori u Hrvatskoj (Zagreb, Osijek, Rijeka i Split). 

Ove godine AIESEC Varaždin organizira konferenciju u suradnji s Centrom za podršku studentima i razvoj karijera Fakulteta organizacije i informatike u sklopu Tjedna karijera (16. do 20. listopada). 

Sama konferencija Bussines in Practice održat će se u četvrtak 19. listopada 2017.

U program konferencije biti će uključeni korisni sadržaji poput predavanja, diskusija, radionica te panela, na kojima će uspješni poduzetnici i stručnjaci prenijeti svoja iskustva, ideje i mišljenja te potaknuti studente da se i što više uključuju u vannastavne aktivnosti te da već tijekom studija promišljaju o mogućim karijerama. 

Kao bonus, sudionici će dobiti certifikat za sudjelovanje na jednoj takvoj konferenciji koji će moći priložiti uz CV kod prijave za posao.

Raspored konferencije obogatiti će uspješne tvrtke i start up tvrtke iz Hrvatske kao što su Erste Bank, Gideon Brothers, Mobilisis, swinaweb, Repsly, Inchoo, Vollo, MyBeeLine i ostali.

Sve informacije o događaju potražite na web stranici AIESEC-a.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci