Vijesti / Društvo

PARK KREATIVE Ne propustite jedan od najomiljenijih dijelova Špancirfesta!

PARK KREATIVE Ne propustite jedan od najomiljenijih dijelova Špancirfesta!

I ove godine jedan od programa Špancirfesta, koji se održava od 18. do 27. kolovoza, je Park kreative, odlično prihvaćen od djece i mladih svih proteklih godina. Kao i dosad, održava se na prostoru iza katedrale, na području oko tamošnjeg dječjeg igrališta.

Moto Špancirfesta glasi 'Pokreni svoju kreativnost', a Park kreative središnje je mjesto stvaranja, inovacije i kreacije za djecu i mlade.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zelena, sigurna oaza parka u Habdelićevoj ulici, u samom srcu Varaždina, u deset će festivalskih dana ugostiti niz zanimljivih sadržaja namijenjenih poticanju istraživanja i učenja. Radionica, predstava i izvedbi ima mnogo, a na klincima i onima nešto većima, je samo da izaberu gdje i kako će se zabavljati.

Evo koje vas izvedbe i predstave čekaju: BAJA BUF * (10-24 mjeseca), Palačinka mog života (4+), Puž muž (3+), Šumastikus (5+), DJ Mario Kovač (za sve uzraste!).

Od radionica tu su Dramska radionica *, (S)Likovna radionica, Makeover, Lutkarski špancirung, No work & just play *, Contakids * (2–5, uz pratnju odraslih) *, KLIKERovi mali dizajneri, #takeover *, Slamonija, Break-a-dance & DJ DSimpleify *, Zagonetno drvo, Afro dance & Afro bubnjevi *, Glazba i igra *.

Za događanja označena zvijezdicom (*) potrebno se prijaviti.

Više o svakom pojedinom programu pročitajte na stranicama Parka kreative.
 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci