Vijesti / Društvo

JAILHOUSE Traže se volonteri za Jailhouse, prijave do 10. srpnja

JAILHOUSE Traže se volonteri za Jailhouse, prijave do 10. srpnja

Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave i ove godine organizira Jailhouse festival koji će se održavati u Lepoglavi od 10. do 15. kolovoza.

Kao što je poznato, organizacija i provedba cijelog Festivala temelji se na volonterizmu pa organizatori upućuju poziv svima koji žele volontirati da se za volontiranje prijave ispunjavanjem obrasca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Volontirati možete tako da pružite pomoć u organizaciji pojedinih aktivnosti (pomoć u pripremi hakla, nogača i ostalih aktivnosti, briga o izvođačima, fizički poslovi itd.), ali i popratnih sadržaja Festivala (pisanje članaka, dijeljenje promotivnog materijala, održavanje web stranice itd.).

Za volontere će se, kao i svake godine, osigurati ugovor o volontiranju i volonterska knjižica, majica Festivala, prehrana i osvježenje za vrijeme Festivala te sudjelovanje na predavanjima i radionicama i druženje sa sudionicima.

- Iskoristite priliku i pokažite svoju kreativnost, organizacijske, komunikacijske i koordinacijske vještine! Obrazac za prijavu nalazi se ovdje, gdje se mogu pronaći i sve ostale potrebne informacije - javljaju NUM-ovci.

Poziv je otvoren do 10. srpnja.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Vezani članci

Reci što misliš!