Vijesti / Društvo

Pogledajte koji studenti FOI-ja su ovogodišnji dobitnici rektorove nagrade!

Pogledajte koji studenti FOI-ja su ovogodišnji dobitnici rektorove nagrade!

I ove godine najbolji studenti Sveučilišta u Zagrebu dobit će Rektorovu nagradu, a među njima će, naravno, biti i studenti Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu.

Sveukupno će biti nagrađeno 184 studenta u pet kategorija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kategoriji za najbolje studentske znanstvene i umjetničke radove nagrađeni su studenti FOI-ja Karlo Grlić te Kristina Vitez i Žana Zekić.

Karlo Grlić nagrađen je za rad Model nenametljive provjere vjerodostojnosti korisnika pomoću fizičke jedinstvenosti lica za povećanje sigurnosti unutar platnog sustava, mentorica je bila doc.dr.sc. Petra Grd.

Kristiana Vitez i Žana Zekić nagradu su dobile za rad Čimbenici koji utječu na interes djevojaka za STEM, a njima je mentorica bila prof.dr.sc. Blaženka Divjak.

Ostale nagrade

Nagradu za posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova dobili su Leo Siniša Radošić, Alen Martinčević, Antonio Lopac i Ivan Oršolić, višestruki pobjednici hackathon natjecanja, kako u Hrvatskoj i Europi.

U kategoriji Nagrada za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici nagrađen je velik broj studenata FOI-ja.

Deana Kovač, Ana Katarina Kolarić, Anamarija Igrec, Tomislav Jukica, Matija Gorički, Silvije Hrstić, Katarina Raguž, Petra Lončar, Lucija Matulić, Antonio Ćorluka, Larisa Borovec i Martina Pahek dobili su nagradu za razvoj globalne i lokalne zajednice prema UN-ovim ciljevima održivog razvoja kroz međunarodne projekte, program razmjene i razvoj potencijala mladih ljudi Fakultet organizacije i informatike.

Tina Lukčić, Lucija Matulić, Sven Vukelić, Ivan Oršolić, Leo Siniša Radošić, Jerko Mitrić, Mateo Pižeta, Matija Čoklica, Danijel Sokač, Filip Aleksić, Petra Pomper, Petra Pavić, Stjepan Rakarec, Ante Barić, Maja Vračan, Gloria Babić, Maja Šporčić, Ivona Crnac, Stefano Kliba, Mislav Jurinić, Ivan Penga nagrađeni su za projekt Studenti uče studente - IT i ekonomske radionice za studentsku populaciju Fakultet organizacije i informatike.

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se u četvrtak 6. srpnja u 10 sati u Kongresnoj dvorani na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci