Vijesti / Društvo

Završna faza Jailhouse festivala: Koncert grupe Aerodrom i Štamparov stand up

Završna faza Jailhouse festivala: Koncert grupe Aerodrom i Štamparov stand up

Jailhouse - lepoglavski festival koji organizira tamošnja Nezavisna udruga mladih pred samim je finalom, stoga saznajte što vas očekuje posljednjih dana festivala.

13. kolovoza (subota)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Biciklijada „Po zagorskim bregima“ – start u 16:00, Gradski park

USR Sport za sve Lepoglava i BK Lepoglava i ove godine u sklopuJailhouse festivala organiziraju brdsku biciklijadu. Biciklijada okuplja entuzijaste koji vole brdski tip pedaliranja, a zamišljena je kao poslijepodnevno druženje uz pedaliranje, dobru hranu i piće. Vozit će se, kao i do sad, dobro poznatom rutom - Vilinskom špicom. Na Vudelju će za sve sudionike biti osigurana okrepa.

Koncert grupe Aerodrom i predgrupe (Genova, Fajrunt, Treća smjena i Tomislav Goluban) – 20:30, Gradski park

Na Jailhouse festival stiže nam grupa Aerodrom! Sastav je osnovan 1978. godine u Zagrebu te je djelovao do 1986. godine na čelu s frontmenom Juricom Pađenom, a na radost brojnih obožavatelja, nakon 15-godišnje stanke, vraća se na pozornicu 2000. godine. Glazbeno se svrstava u rock bendove tzv. „novog vala“, a njegovi hitovi poput : „24 sata“, „Fratello“, „Obična ljubavna pjesma“, „Stavi pravu stvar“, „Digni me visoko“ i „Tvoje lice“ slušaju se i danas. Atmosferu za Aerodrom ugrijat će nam bendovi Genova, Fajrunt i Treća smjena s gostom Tomislavom Golubanom.

14. kolovoza (nedjelja)

Sportske igre – 14:00, Sportsko – rekreacijski centar

Želite li aktivno provesti nedjeljno popodne? Rekreirati se? Možete to ostvariti na sportskom druženju na PRC-u. Moći ćete se okušati u boćanju, stolnom tenisu ili pak golfu. Živite zdrav duh u zdravom tijelu i posljednji dan ovogodišnjeg Festivala provedite uz dobru zabavu i zagrijavanje za večernja događanja.

Putopisno predavanje Pamele Konjevod – 18:00, Gradski park

Putovati s malo ili nimalo novaca i pritom se odlično zabavljati, upoznavati nove zemlje, nove ljude, disati onako kako bi mladi čovjek trebao – kako sve to spojiti i ostvariti, objasnit će nam Pamela Konjevod. Grčka, Irak, Nepal, Poljska, SAD, Turska... samo su neke od zemalja koje je do sad posjetila. Putovati preko couchsurfinga počela je prije nešto više od 3 godine, a nešto kasnije odlučila se malo aktivirati po pitanju društvenih mreža kako bi prenijela svoja nevjerojatna iskustva te tako sad vodi facebook stranicu Skinny Chick Travelling na kojoj piše o svojim putovanjima.Kako se provela, što je sve doživjela i bi li sve opet ponovila ispričat će nam na Jailhouse festivalu.

Stand up Vlatko Štampar – 21:00, Gradski park

Ovaj čakovečki komičar karijeru započinje krajem 80-ih izmamivši vlastitoj majci osmjeh na lice nakon nezamislivih porodiljnih muka. Nakon te prve i najkrvavije gaže u životu, mladi je Vlatko na samom početku zavolio nasmijavati ljude oko sebe što radi i dan danas. Svojim nastupima razotkriva vlastito uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu pa ne sumnjamo da će nasmijati i vas. Stoga dođite u lepoglavski Gradski park u 21:00 sat.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci