Vijesti / Društvo

Uručena priznanja najboljim radnicama i radnicima u turizmu

Uručena priznanja najboljim radnicama i radnicima u turizmu

Turistička je zajednica grada Varaždina proglasila osam najboljih djelatnika iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti, a proglašene su i tri najbolje instalacije Natječaja za adventsko uređenje prostora ispred poslovnih prostora u povijesnoj jezgri.

U gradskoj vijećnici, 22. je prosinca zaključena akcija Turističke zajednice grada Varaždina 'Čovjek – ključ uspjeha u turizmu', a gradonačelnik Varaždina i predsjednik TZGV-a Goran Habuš lokalnim je pobjednicima uručio priznanja i novčane nagrade.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Turistička je zajednica grada Varaždina krajem studenog uputila poziv za kandidiranje djelatnika iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti.

Najbolji turistički djelatnici

Na osnovu pristiglih prijava Vijeće Turističke zajednice grada Varaždina izabralo je najbolje u osam kategorija.

Najboljom je kuharicom proglašena Marija Kuzminski iz hotela Turist, a najbolji je konobar Dražen Bosilj koji dolazi iz hotela Varaždin.

Najboljom je djelatnicom hotelskog domaćinstva proglašena Nataša Čurila iz hotela Turist, a iz istog hotela dolazi i najbolja recepcijska djelatnica Martina Malčec.

Među nagrađenima su i Ivančica Kudumija u kategoriji turistički vodič te Štefica Bodalec iz Parkova kao najbolja hortikulturalna djelatnica.

U kategoriji organizator putovanja – agencijski djelatnik izabrana je Vesna Novak iz agencije Lily tours, a među nagrađenima je i djelatnik Policijske uprave Varaždin Slavko Vudrag kao najbolji policajac.

'Čovjek – ključ uspjeha u turizmu' nacionalni je program Hrvatske turističke zajednice, koji se provodi s ciljem podizanja razine gostoljubivosti i stvaranja klime dobrodošlice u destinaciji.

Kroz ovu su akciju obuhvaćene djelatnosti koje sudjeluju u stvaranju percepcije Hrvatske kao gostoljubive i privlačne turističke destinacije te one koje neposredno utječu na podizanje kvalitete usluga u turizmu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci