Pročitajte što vas sve ovog Adventa očekuje u Ludbregu

Nakon plesnog programa ‘Ludance – Ludbreg pleše’, predstave za djecu ‘ Avanture Svetog Nikole’ i blagdanskog koncerta Mješovitog pjevačkog zbora Podravina’ blagdanski program u Ludbregu ide dalje.

U subotu, 16. prosinca, u gradskoj sportskoj dvorani na redu je program Ludreških mažoretkinja i Twirling kluba Ludbreg s početkom u 18 sati.

U kino dvorani Centra za kulturu i informiranje ‘Dragutin Novak’ Ludbreg u nedjelju, 17. prosinca, će se održati blagdanski koncert Puhačkog orkestra grada Ludbreg s početkom u 18 sati.

U utorak, 19. prosinca, u dvorani CZKI ‘D. Novak’ na rasporedu je blagdanski program dječjeg vrtića ‘Smjehuljica’. Program počinje u 17.30 sati.

Blagdanski koncert Osnovne glazbene škole Ludbreg na rasporedu je u srijedu, 20. prosinca, u dvorani CZKI ‘D. Novak’. Koncert počinje u 18 sati.

U četvrtak, 21. prosinca, održat će se ‘Božić u Bakinoj hiži’ program Udruge ‘Žena iz centra svijeta’ s početkom u 16 sati.

U petak, 22. prosinca, u kino dvorani CZKI ‘D Novak’ na rasporedu je blagdanski program dječjeg vrtića ‘Iskrica’ s početkom u 17 sati.

Ludbreški božićni sajam ‘Cinkuš adventski’ održat će se u subotu, 23. prosinca, na trgu Sv. Trojstva od 9 do 18 sati.

U petak, 29. prosinca, u kino dvorani CZKI ‘D Novak’ na rasporedu je blagdanski koncert KUD-a ‘Anka Ošpuh’ s početkom u 18 sati.

Grad Ludbreg ove godine za Advent krasi kolonija patuljaka. Patuljke su izradile vrijedne ruke teta i mališana Dječjeg vrtića Radost uz potporu Grada Ludbrega i Turističke zajednice Grada Ludbrega.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije