Vijesti / Društvo

Jan Kerekeš žestoko po 'privremenom kolodvoru': 'Ovo ne može biti rješenje!'

Jan Kerekeš žestoko po 'privremenom kolodvoru': 'Ovo ne može biti rješenje!'

Preseljenje autobusnog kolodvora u Gospodarsku ulicu 56 mnogim Varaždincima još nije u potpunosti 'leglo'. No neki su ipak pronašli put do tog privremenog rješenja, a među njima je i varaždinski glumac i pjevač Jan Kerekeš.

No njegovo iskustvo, koje je javno podijelio na svojem Facebook profilu, daleko je od pozitivnog.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku prenosimo njegov Facebook status.

'Dragi AP Varaždin!!! Nalazim se na vašem privremenom autobusnom kolodvoru koji je započeo s radom prije tri dana. Postavili ste nekoliko klupa, jedan suncobran u funkciji ispod kojeg sam morao stajati na klupi da ne pokisnem, drugi je suncobran van funkcije, a ostale klupe ni nemaju suncobrane. No, lako za mene... Što mislite kako je bilo starijim ljudima koji su jedva došli do vašeg dislociranog kolodvora za kojeg nema putokaza na cesti, a i kad dođu na kolodvor, nuždu mogu obaviti u dva plastična wc-a. Nadam se da ih čistite svaki dan. Vrhunac svega je to što je u samo 20 minuta, koliko sam čekao autobus koji je kasnio, čak dva put nestalo struje na cijelom privremenom autobusnom kolodvoru. Dobrodošli u 21. stoljeće. Svaka čast Gradu i svima koji su napokon realizirali sanaciju i obnovu autobusnog kolodvora, svi znamo koliko nam je to potrebno i važno, no ljudi, ovo ne može i ne smije biti rješenje do rujna. Možda i planirate popraviti taj privremeni kolodvor, samo dajte brzo. A do tad, pozivam Pan Pivo da dostavi 4 velika suncobrana i pomogne svim vašim korisnicima da ne stoje na kiši ili na paklenom suncu kad čekaju autobuse. Idem spavati. Laku noć svima i našem privremenom autobusnom kolodvoru', napisao je Jan Kerekeš.

Valja istaknuti kako autobusni kolodvor ne rekonstruira Grad Varaždin, već će 4 milijuna kuna u rekonstrukciju uložiti AP Presečki.

Autobusni kolodvor bi se na svoju lokaciju u Ulici Zrinskih i Frankopana trebao vratiti 9. rujna.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci