Vijesti / Društvo

18. VARAŽDINSKA BICIKLIJADA U Zelendvoru sve sudionike čeka besplatan grah

18. VARAŽDINSKA BICIKLIJADA U Zelendvoru sve sudionike čeka besplatan grah

Tradicionalnu 18. Varaždinsku biciklijadu najavili su danas u Gradskoj vijećnici zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica, predsjednik i glavni tajnik Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina Alen Runac i Patrik Koščak, predsjednik UDVDR-a - Ogranak Varaždin Krasnodar Kišur te predsjednik Udruga veterana 7. gardijske brigade 'Puma' Robert Puja.

- Svi sudionici dobit će na poklon kape i na cilju dobivaju grah, sve je besplatno. Svi su dobrodošli - rekao je Patrik Koščak.

Start biciklijade je u nedjelju, 10. lipnja, u 10 sati na Kapucinskom trgu, a a vozi se Vrazovom ulicom i Hallerovom alejom do Nove Vesi te cilja u Zelendvoru, gdje se nastavlja prigodno druženje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svi sudionica dobit će poklon kape, a na cilju će se dijeliti grah i sve je besplatno, kažu organizatori.

- Zajednica sportskih udruga, osim što brine o sportašima, ovime pokazuje da brine i o rekreativnom bavljenju sportom. Nadam se da će ova biciklijada biti pun pogodak. Nadamo se lijepom vremenu, kao i obično. Osigurali smo kvalitetnu logistiku, tako da možemo biti sigurni, u suradnji s Policijskom upravom varaždinskom imat ćemo pratnju i kola hitne pomoći i pratit će nas vozilo biciklističkog kluba Sloboda, ako dođe do kvara na biciklima, da mogu odmah popraviti - rekao je Alen Runac.

Predsjednik UDVDR-a Krasnodar Kišur rekao je kako je bitno da se branitelji na ovakve načine resocijaliziraju u društvo, a ovo je samo nastavak suradnje sportkih udruga i udruga branitelja na području sporta i rekracije.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci