Vijesti / Društvo

Panel 'S faksa u poduzetništvo' ove srijede na Sveučilištu Sjever

Panel 'S faksa u poduzetništvo' ove srijede na Sveučilištu Sjever

U srijedu, 6. lipnja, na Sveučilištu Sjever u Varaždinu održat će se panel 'S faksa u poduzetništvo' koji organizira Odjel za poslovnu ekonomiju Sveučilišta Sjever.

Panel će početi u 10 sati i 30 minuta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Panel će otvoriti izv.prof.dr.sc. Ante Rončević, pročelnik odjela Poslovna ekonomija, dok će na samoj panel raspravi sudjelovati predstavnici Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR), Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAGBICRO), predstavnik Lokalne akcijske grupe (LAG) Zeleni bregi Tomislav Lež te Filip Januš, konzultant s velikim iskustvom pripreme projektne dokumentacije i prijave na razne projekte.

'S faksa u poduzetništvo' je projekt osmišljen u svrhu osnaživanja studenata Sveučilišta Sjever i svih zainteresiranih stanovnika sjeverozapadne Hrvatske koji imaju ambicije za ulaskom u svijet poduzetništva, ali i za postojeće poduzetnike s naglaskom na mogućnosti financiranja start-up projekata, predstavljanje ESIF zajmova te predstavljanje poticajnih mjera za pokretanje poslovanja, izradu projektne dokumentacije, samozapošljavanje i važnosti potpore i uloge LAG-a poduzetnicima početnicima.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci