Vijesti / Društvo

HRVATSKI TURIZAM Dva motiva Varaždina bit će na prigodnim poštanskim markama

HRVATSKI TURIZAM Dva motiva Varaždina bit će na prigodnim poštanskim markama

Povodom izdavanja dviju prigodnih poštanskih markica s motivima grada Varaždina i Špancirfesta u ponedjeljak, 4. lipnja, ispred Gradske će vijećnice na Trgu kralja Tomislava biti održana konferencija za medije. 

Naime, Hrvatska pošta će u 2018. godini izdati ukupno 21 izdanje prigodnih poštanskih maraka, a serija prigodnih poštanskih markica na temu Hrvatski turizam posvećena je upravo Varaždinu. U sklopu navedene serije izdane su dvije poštanske marke, jedna s motivom Crkve Sv. Nikole a druga s motivom Špancirfesta, u povodu ovogodišnjeg jubilarnog, 20. izdanja festivala, a koje će u ponedjeljak, 4. lipnja biti puštene i u opticaj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U povodu izdavanja prigodnih poštanskih markica, Turistička zajednica grada Varaždina u suradnji s Hrvatskom poštom u ponedjeljak, 4. lipnja priprema i cjelodnevno događanje na Trgu kralja Tomislava.

Na Korzu će od 10 do 18 sati građani moći razgledati prigodnu mini izložbu - Varaždin na poštanskim markama, dok će u prigodno uređenom poštanskom uredu - kućici moći dobiti besplatnu prigodnu razglednicu s motivima grada i Špancirfesta, te ju isto tako, besplatno, s porukama i pozdravima iz Varaždina, kao i prigodnim izdanim markama i žigom prvog dana poslati u svijet. 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci