Vijesti / Društvo

EU FONDOVI Lepoglavi dodijeljeno 150.000 kuna za izgradnju trga i parkirališta

EU FONDOVI Lepoglavi dodijeljeno 150.000 kuna za izgradnju trga i parkirališta

Gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić potpisao je u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije ugovor o sufinanciranje radova i usluga za projekt izgradnje trga i parkirališta u Donjoj Višnjici.

Temeljem potpisanog ugovora Gradu Lepoglavi dodijeljeno je 150.000 kuna koji će se iskoristiti u realizaciji prve faze navedenog projekta. Naime, zbog opsežnosti zahvata i financijskih zahtjeva projekt je podijeljen u dvije faze - izgradnju parkirališta te uređenje trga s rotorom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Grad Lepoglava kandidirao je projekt izgradnje trga i parkirališta u Donjoj Višnjici na 'Program održivog razvoja lokalne samouprave' Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije gdje nam je dodijeljen dio traženog iznosa, točnije 150.000 kuna. Dobivena sredstva nisu dostatna za realizaciju cijelog projekta, ali će pomoći da započnemo njegovu prvu fazu. Želja nam je realizacijom ovog projekta još više podići standard življenja u pograničnom dijelu našeg grada odnosno na području Višnjice. Uz navedeni projekt, standard življenja na pograničnom području dodatno ćemo podići i realizacijom drugih programa i projekata koji su u pripremi - istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Vezani članci

Reci što misliš!