Vijesti / Društvo

Prva grupa djece iz Varaždinske županije ljetovala u okviru Valamarovog programa

Prva grupa djece iz Varaždinske županije ljetovala u okviru Valamarovog programa

Valamar Riviera već petu godinu zaredom provodi donacijski program 'Tisuću dana na Jadranskom moru', u sklopu krovnog programa društveno odgovornog poslovanja 'Veliko srce Valamara'.

Ovim programom se djeci s posebnim potrebama, djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeci slabijeg imovinskog stanja te djeci s određenim zdravstvenim poteškoćama donira ljetovanje u Valamarovim hotelima i ljetovalištima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ovogodišnjem program sudjelovat će ukupno 26 udruga iz svih krajeva Hrvatske te će i ove godine Valamar tako ugostiti više od 300 djece i njihovih voditelja. Za veliku većinu djece ovaj program znači i prvi boravak na moru.

U lipnju su u Valamarovim hotelima u Baški na otoku Krku i u Poreču boravile grupe djece iz Udruge udomitelja i obiteljskih domova 'Nada' Ivanec i Centra za rehabilitaciju Varaždin-podružnica Pustodol.

Udruga udomitelja i obiteljskih domova 'Nada' Ivanec s grupom djece ljetovala je u destinaciji Poreč.

- Zahvaljujući ovom Valamarovom programu, brojna djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz naše udruge imala su priliku otići na more i uživati u boravku u hotelu. Ovo nezaboravno ljetovanje svima će nam zauvijek ostati u najljepšem sjećanju -  izjavila je Mladenka Ravenski, predsjednica udruge.

Iz Centra za rehabilitaciju Varaždin - podružnica Pustodol na ljetovanje je otišla grupa koja je boravila u Baški na otoku Krku.

- Bilo je prekrasno. Dobila sam jako lijepe povratne informacije od djece i voditelja u pratnji koji su bili u Valamarovom hotelu. Svi su bili jako ljubazni i pristupačni, a djeca su uistinu uživala u ljetovanju na moru - kazala je Vlasta Rak, predstojnica Centra za rehabilitaciju Pustodol.

U okviru Valamarovog programa 'Tisuću dana na Jadranskom moru' u protekle četiri godine ljetovalo je više od 1500 djece i voditelja iz cijele Hrvatske, a za ovaj je program Valamar osvojio i nagradu 'Ponos Hrvatske'.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Vezani članci

Reci što misliš!