TOPLI DOM Sudjelujte u humanitarnoj akciji za djecu bez roditeljske skrbi

Stranka Pametno, ogranak Varaždin pokrenula je 1. prosinca humanitarnu akciju prikupljanja poklona za djecu i maloljetnike bez odgovarajuće roditeljske skrbi koji žive u Domu ‘Nova budućnost’ u Varaždinu.

– Dolazi vrijeme u godini kada djeca bez roditeljske skrbi, možda najviše od svih drugih, trebaju svu našu pažnju. Veličina svakog od nas očituje se upravo u pomoći onima koji su u određenoj potrebi, manje su moćni, manji glasni. Zato pokrećemo ovu akciju i pozivamo sve sugrađane da nam se pridruže, želimo izmamiti osmjeh na dječja lica u ovo blagdansko vrijeme – kaže Dario Carev, predsjednik ogranka Pametno Varaždin i član predsjedništva stranke i dodaje:

– Akcija traje od 1. do 20. prosinca, cilj nam je kupiti novi kućanski uređaj, a pomoći može svatko tko želi, i najmanjom uplatom na račun otvoren samo za ovu svrhu.

Dom za djecu ‘Nova budućnost’ je dom obiteljskog tipa koji udomljava djecu i maloljetnike bez odgovarajuće roditeljske skrbi u dobi od 3 do 18 godina. Njima su u svakodnevnom životu neophodne različite potrepštine koje zbog ograničenih financijskih mogućnosti Dom ne može osigurati iz vlastitih sredstava.

Kako biste im olakšali svakodnevni život, Pametno Varaždin prikupljat će novčane donacije na broj HR7324020063103338629 otvoren samo za ovu svrhu kod ERSTE banke, s ciljem kupnje novog kućanskog uređaja koji će zamijeniti postojeći koji je dotrajao i time poboljšati uvjete boravka štičenicima doma.

– Lani smo u istoj humanitarnoj akciji donirali novi veliki mikser, 11 ruksaka, školski pribor, higijenske potrepštine, igračke, voće i slatkiše. Stoga vas i ove godine pozivamo da svojim donacijama podržite ovu ideju, kako bismo štićenicima Doma zajednički uljepšali predstojeće blagdane – zaključio je Carev.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije