Konferencija je namijenjena svima koji se bave proizvodnjom i preradom hrane ili ih zanima prehrambena industrija.
Sveučilište Sjever organizira u četvrtak, 14.
svibnja, u 14 sati i 5 minuta putem Google Meet sustava
online konferenciju pod nazivom ‘Kako je prehrambena
industrija preživjela COVID-19 krizu i što smo iz toga naučili’.
Konferencija će se održati u organizaciji Odjela za prehrambenu
tehnologiju Sveučilišta Sjever, Hrvatske gospodarske komore te
Županijske komore Koprivnica.
Online konferencija ‘Kako je prehrambena industrija preživjela
COVID-19 krizu i što smo iz toga naučili’ namijenjena je
svima koji se bave proizvodnjom i preradom hrane ili ih zanima
prehrambena industrija.
– Iz COVID-19 krize vidjeli smo da je izuzetno važno biti
samodostatan i imati jaku prehrambenu industriju. Ljudi će se
tijekom krize lako odreći putovanja, kupovine automobila ili
elektronike, ali hrana će se uvijek kupovati jer je ona nužna za
život – stoji u najavi.
Konferenciju organiziraju Odjel za prehrambenu tehnologiju
Sveučilišta Sjever i Hrvatska gospodarska komora, Županijska
komora Koprivnica.
Sudionici konferencije:
– predstavnici Ministarstva poljoprivrede
– Mišel Jakšić, Gradonačelnik Koprivnice
– Dalibor Kezele, Direktor sektora poljoprivrede
Podravke
– Tatjana Petričušić, Specijalist za
komunikacije, Carlsberg Croatia
– Danijel Radek, Direktor, LD Brewery
– Dijana Posavec, Ravnateljica Centra dr. Rudolf
Steiner
– Suzana Operman, viša stručna suradnica,
Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Koprivica
– Bojan Šarkanj, Pročelnik Odjela za prehrambenu
tehnologiju Sveučilišta Sjever