ČOVJEK, KLJUČ USPJEHA Ponudite svoje kandidate za turističke djelatnike godine!

Turistička zajednica grada Varaždina poziva strukovne udruge, udruženja i tvrtke da za turističkog djelatnika godine kandidiraju djelatnike iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti.

– Bogata turistička ponuda i kulturna bogatstva nisu dovoljni za uspjeh u turizmu. Ključ uspjeha je ipak – čovjek. Srdačan domaćin koji svog gosta dočekuje prijateljski i ljubazno, pokloni mu osmijeh i teži da ga zadivi te da mu udovolji. Jer, upravo su djelatnici iz uslužnih i s turizmom poveznih djelatnosti i njihov odnos prema gostu temelj njegovog konačnog dojma o cijeloj destinaciji – stoji u natječaju.

Varaždin bilježi kontinuirani rast broja dolazaka turista te je u prvih 10 mjeseci ove godine, prema podacima iz sustava eVisitor grad posjetilo 24.476 turista, što je gotovo 16 posto više nego u istom razdoblju 2016.

Uz ljubaznost i srdačanost svih Varaždinaca za to su zaslužni i djelatnici iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti. Stoga Turistička zajednica grada Varaždina, u sklopu akcije Čovjek – ključ uspjeha u turizmu, poziva strukovne udruge, udruženja i tvrtke da kandidiraju po jednog djelatnika s područja svoje djelatnosti za turističkog djelatnika godine, a iz sljedećih kategorija: organizator putovanja, agencijski djelatnik, djelatnik prodaje i marketinga u turizmu, turistički animator, turistički vodič, recepcijski djelatnik, konobar, kuhar, djelatnik hotelskog domaćinstva, privatni iznajmljivač, policajac, hortikulturni djelatnik te čistač.

Obrazac za prijavu možete pronaći na web stranicama Turističke zajednice Grada Varaždina ili podići osobno radnim danom od 8 do 16 sati i subotom od 10 do 13 sati.

– Kandidature se zaprimaju do 5. prosinca 2017. godine, a mogu se slati elektroničkom poštom na adresu info@tourism-varazdin.hr ili osobno dostaviti u Turističku zajednicu grada Varaždina na adresi Ulica Ivana Padovca 3 – stoji u natječaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije