Vijesti / Društvo

OTVORENO

RITZ PONOVO RADI Čehok: 'Prirodno je da našoj tvrtki damo ovakav prostor u centru grada'

RITZ PONOVO RADI Čehok: 'Prirodno je da našoj tvrtki damo ovakav prostor u centru grada'
Zvonko Lončar

Iako je Ritz s radom započeo već u jutarnjim satima, konferencija za medije sazvana je za 9 sati.

Nakon što je prije nešto manje od dva mjeseca na Korzu smješten Caffe bar Ritz prestao s radom, danas je taj ugostiteljski objekt gostima ponovo otvorio svoja vrata.

Vezana vijest:

Kavana Ritz Popularni kafić ZATVARA SE KULTNI 'RITZ' Nakon 25 godina rada prostor kavane Ritz prelazi u druge ruke

Ono što se u međuvremenu promijenilo jest upravljačka struktura samog ugostiteljskog objekta pa sad Ritz vodi gradska tvrtka Aquacity, dok je posljednjih 25 godina to radila tvrtka Gastrocom.

Iako je Ritz s radom započeo već u jutarnjim satima, konferencija za medije sazvana je za 9 sati, a na tom simboličnom novom početku Caffe bara Ritz bili su varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok, zamjenici Sandra Malenica i Zlatan Avar te velik broj gradskih vijećnika iz vladajuće koalicije.

- Nije bilo potrebno da se građani brinu zbog zatvaranja ovog objekta. Sama palača Ritz je jedna od najvrijednijih građevina zbog toga što čuva sva stilska razdoblja i obilježja arhitekture svih razdoblja. Zato smo uredili ovaj objekt, izvana fasadu, iznutra je obnovljen objekt, a ostalo je još obnoviti sanitarne čvorove koji su bili u takvom stanju da se u ovih mjesec dana nije moglo to obnoviti - rekao je Čehok.

Istaknuo je da je ovo sad 'isti ugostiteljski objekt kakav je bilo i prije'. Nadovezao se i na Aquacityjevo preuzimanje Ritza.

Vezana vijest:

Ritz, Čehok, Martinčević, Strahonja, Patafta GRADSKO VIJEĆE BURNO O RITZU Čehok: 'Svojom demagogijom narušili ste ugled Aquacityja. A prisegnuli ste da ćete štititi imovinu Grada!'

- Mi smo Aquacity preuzeli 2016. godine i da to nismo tada učinili, vjerojatno se građani ne bi danas mogli cijelo ljeto kupati i imati takvo izletište. Prirodno je da onda i našoj tvrtki damo jedan takav ugostiteljski objekt u središtu grada, tim više što je to vezano uz buduću knjižnicu. Ti objekti moraju biti komplementarni - dodao je Čehok.

Uz postojeći prostor, Čehok je najavio i izgradnju unutarnje terase te 'ekstenzivnije korištenje prostora nego što je do učinjeno dosad'.

Novi direktor Aquacity Emir Arnautović također je prisustvovao konferenciji za medije.

- Ritz smo ušminkali i trudit ćemo se pružati gostima kvalitetnu uslugu. U ljeto planiramo i neku nadopunu ponude, koktele i slično. Također nam je plan da organiziramo neke mini koncerte ne bi li Varaždincima pružili i ponudu glazbe koja ne dolazi iz zvučnika - rekao je Arnautović.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video