Vijesti / Društvo

TURNEJA UOČI IZBORA ZA EU PARLAMENT

HDZ-ov kombi parkiran na mjestu za osobe s invaliditetom, Habijan osudio takvo postupanje: 'Očekujem da komunalno redarstvo kazni prekršitelja'

HDZ-ov kombi parkiran na mjestu za osobe s invaliditetom, Habijan osudio takvo postupanje: 'Očekujem da komunalno redarstvo kazni prekršitelja'
Foto čitatelja, Siniša Sović/Foto agencija Sjever

'Smatram da upravo mi trebamo biti primjer. Očekujem da komunalno redastvo kazni prekršitelja.'

Kandidati Hrvatske demokratske zajednice za izbore za Europski parlament Dubravka Šuica, Tomislav Sokol, Goran Pauk, Nikolina Brnjac i Domagoj Maroević u nedjelju su proveli u Varaždinskoj županiji.

Vezana vijest:

PRIOPĆENJE HDZ-A HDZ se oglasio o kombiju parkiranom na mjesto za invalide: 'Kandidati nisu odgovorni za ovaj prekršaj'

U sklopu posjete boravili su i u Trgovačkom centru Lumini u Knegincu, gdje je čitatelj zabilježio kako su kombi, kojim su putovali, parkirali na mjestu za osobe s invaliditetom.

- Nisu mogli kombijem ući u centar pa su morali stati ovako daleko od ulaza - komentar je čitatelja uz fotografiju.

Damir Habijan, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a, na Facebooku je komentirao takvo postupanje.

- Prije tri mjeseca HDZ Grada Varaždina pokrenuo je inicijativu 'Želiš li se mijenjati za mjesto', s ciljem da se upozori na zlouporabu parkiranja na mjesta za osobe s invaliditetom, kao i podizanje svijesti kod građana prilikom parkiranja na mjesta predviđena za osobe s invaliditetom.

Obzirom na navedeno, osuđujem ovakav postupak. Smatram da upravo mi trebamo biti primjer. Očekujem da komunalno redarstvo kazni prekršitelja - stoji u njegovoj objavi.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video