Vijesti / Društvo

Maturantika 2019

Danas su s balkona Županijske palače izabrane najbolje maturantske odore. Pobjednici su bili odjeveni kao 'kokice'

Danas su s balkona Županijske palače izabrane najbolje maturantske odore. Pobjednici su bili odjeveni kao 'kokice'
Varaždinska županija

S balkona Županijske palače sve su pažljivo promatrali članovi ocjenjivačkog žirija - zamjenik župana Tomislav Paljak, zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar i Tatjana Novak iz PU varaždinske.

Gotovo 2.000 maturanata srednjih škola iz Varaždinske županije danas su, 20. svibnja, ulicama Varaždina širili veselje uz pjesmu, ples i zviždanje.

Mihomodom maturanata od Parka mladih preko Korza i Franjevačkog trga te natrag do polazišta, počela je Maturantika 2019., zasigurno najveselija manifestacija u godini.

S balkona Županijske palače sve su pažljivo promatrali članovi ocjenjivačkog žirija - zamjenik župana Tomislav Paljak, zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar i Tatjana Novak iz PU varaždinske, koji su imali težak zadatak odabira naj maturantske odore.

Ovogodišnji pobjednici su 'kokice', učenici 4. gim iz Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole.

Razredu, u kojem je 17 učenika, u Parku mladih uručena je nagrada, izlet u adrenalinski park Accredo u Zasadbregu, na koji će svi zajedno otići već ovoga četvrtka.

Maturantika se nastavlja sutra sportskim danom, a potom plesanjem quadrille u četvrtak točno u podne na Kapucinskom trgu.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!