Vijesti / Društvo

SPORTAŠI

EDUKACIJA Inicijativa mladih liječnika poziva vas 29. lipnja na radionicu prve pomoći u varaždinsku Arenu

EDUKACIJA Inicijativa mladih liječnika poziva vas 29. lipnja na radionicu prve pomoći u varaždinsku Arenu
Sportska mEDUKACIJA

- Polaznici će imati mogućnosti saznati novosti o prehrani sportaša kod predstavnika tvrtke Farmacia, kao i izmjeriti i analizirati sastav tijela - poručuju organizatori.

Skupina liječnika okupljenih oko incijative sportska mEdukacija će u subotu, 29. lipnja, s početkom u 10 sati u kongresnoj dvorani Arene Varaždin u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga grada Varaždina, Nogometnim klubom Varteks i tvrtkom Stiv trade d.o.o. održati radionicu prve pomoći koja će se sastojati od predavanja i praktičnog dijela. 

- Maksimalni broj sudionika je 50 kako bi svi zainterersirani mogli adekvatno sudjelovati u praktičnom dijelu. Prijave su moguće putem email: [email protected] ili putem facebook.com/sportskamEDUKACIJA - stoji u najavi.

Ciljana skupina polaznika su treneri sportaša mlađih dobnih skupina, ali i svi ostali zainteresirani su dobrodošli. 

Planirana predavanja:

1. Osnovni postupci oživljavanja + AED

2. Zbrinjavanje rana

3. Zbrinjavanje prijeloma i išćašenja

4. Sportska medicinska torba + radionice na lutkama za oživljavanje, zbrinjavanja rana, imobilizacija prijeloma,  primjena ortoza kod sportaša (Bauerfeind)...

- Ujedno će polaznici imati mogućnosti saznati novosti o prehrani sportaša kod predstavnika tvrtke Farmacia, kao i izmjeriti i analizirati sastav tijela - poručuju organizatori.

cb8f063b1278e527fdded5f6cb2b7cab.jpg?v=2

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!