Vijesti / Društvo

BEZ PLINA

VARAŽDINCI, PRIPREMITE SE! Sutra bez plina skoro cijela Varaždinska županija

VARAŽDINCI, PRIPREMITE SE! Sutra bez plina skoro cijela Varaždinska županija
Ilustracija

Stvari će se u normalnu vratiti tek u nedjelju, 14. srpnja, oko 15 sati...

- Obavještavaju se potrošači prirodnog plina da će zbog radova od strane Operatora transportnog sustava tvrtke Plinacro d.o.o. Zagreb, na prespajanju novoizgrađenog dijela transportnog plinskog sustava Republike Hrvatske od subote 13. srpnja (7 sati) do nedjelje 14. srpnja (15 sati) biti prekinuta opskrba prirodnim plinom kompletnog distribucijskog sustava tvrtke Termoplin d.d. osim gradova Ludbreg i Novi Marof - javlja Termoplin, dodavši da ne mogu utjecati na navedene radove i prekid isporuke prirodnog plina.

- Molimo sve potrošače za razumjevanje, te da svoju potrošnju i proizvodne kapacitete prilagode uvjetima unutar spomenutog vremenskog razdoblja. Još jednom molimo da u navedeno vrijeme planirate potpunu obustavu potrošnje prirodnog plina, a sve u cilju očuvanja opstojnosti i funkcionalnosti cijelog distribucijskog sustava.

Isto tako, molimo korisnike da u navedeno vrijeme ne diraju mjerno regulacijska mjesta na svojim objektima, već da ih ostave u položaju u kakvom su bili u trenutku prekinute opskrbe plinom, a sve eventualno uočene nedostatke nakon ponovnog puštanja plina prijave u Termoplin d.d. na telefon 231-444 - javlja Termoplin.

Redovna opskrba prirodnim plinom biti će, dodaju, ponovno uspostavljena u najkraćem mogućem roku.

- Mole se korisnici prirodnog plina za razumijevanje zbog nužnosti navedenih radova.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6003

Reci što misliš!