JOŠ MALO! Advent u Varaždinu od 2. prosinca uz bogat program i novitete

Najljepše doba u godini sve je bliže, a pripreme za Advent u Varaždinu, koji počinje 2. prosinca i traje do 7. siječnja, u samoj su završnici.

Ukrašavanje grada već je počelo, a ove godine bit će i nekih noviteta.

Iako Jelena Toth, direktorica TZ-a grada Varaždina, nije željela otkriti previše detalja, rekla je da Varaždince i posjetitelje očekuje prekrasno ukrašen grad i bogat adventski program.

– Bijeli Korzo bit će i ove godine popraćen bogatom ugostiteljskom ponudom, a tamo će biti i prigodni proizvodi varaždinskih obrtnika, tako da će biti veći broj kućica. Osim snježne šume, na Korzu će se subotama održavati koncerti na pozornici – kazala je Toth.

Na Kapucinskom trgu vladat će ledena čarolija, a klizalište, ako će vremenski uvjeti to dozvoliti, počinje s radom 30. studenog.

– Klizalište će biti otvoreno nešto duže, do 21. siječnja, zbog održavanja Europskog rukometnog prvenstva u Varaždinu. Tamo će biti postavljena fan zona za navijače i pozornica za koncerte, ali i brojni drugi programi za vrijeme Adventa.

> ZIMSKE RADOSTI Tisuću ‘kvadrata’ klizališta na Kapucinskom trgu od 30. studenog!

Varaždinci će u 2018. godinu ući uz program na Kapucinskom, gdje će startati i 40. po redu Novogodišnja utrka.

– Ovogodišnji novitet je Božićna čarolija na Stančićevom trgu, a i na Franjevačkom pripremamo iznenađenje. Ovogodišnji Advent bit će sadržajno bogat, s ukupno dvadesetak glazbenih programa na nekoliko lokacija u gradu – kazala je Toth, koja će detaljan program Adventa, uključujući i imena glazbenika koji nastupaju, predstaviti ovog četvrtka na konferenciji za medije.

> ADVENT Božićna čarolija ove godine na Stančićevom trgu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije