Vijesti / Društvo

HVALA VAM!

NA VRHU Varaždinski.hr rekordno u srpnju - najčitaniji smo portal u Varaždinskoj županiji!

NA VRHU Varaždinski.hr rekordno u srpnju - najčitaniji smo portal u Varaždinskoj županiji!
Varaždinski.hr

Mjesec srpanj bio je više nego odličan za Varaždinski.hr i naš partnerski portal eMedjimurje.hr - oba portala ostvarila su rekordne razine posjećenosti!

Mjesec srpanj bio je više nego odličan za Varaždinski.hr i naš partnerski portal eMedjimurje.hr - oba portala ostvarila su rekordne razine posjećenosti! 

Tako je Varazdinski.hr prema statističkom alatu SimilarWeb tijekom srpnja bio najčitaniji portal u Varaždinskoj županiji!

e31c8e16cf760286ace1d76d7660bc81.jpg?v=2

(Screenshot: SimilarWeb)

Podaci u statističkom alatu Google Analytics također su bili rekordni - portal je tijekom prošlog mjeseca imao 340 tisuća posjetitelja!

Svemu tome pridodajmo i brojku od gotovo 30 tisuća pratitelja na Facebooku, koja neprestano raste.

Naš 'stariji brat', partnerski portal eMedjimurje.hr, brojkama u proteklom razdoblju potvrdio je dugogodišnju činjenicu - riječ je o najposjećenijem lokalnom portalu na sjeverozapadu, a ako se uzme u obzir broj stanovnika pojedine županije, vjerojatno i najposjećeniji lokalni online medij u cijeloj Hrvatskoj!

Prema statističkom alatu za mjerenje posjeta stranica Google Analytics, portal eMedjimurje.hr je u razdoblju od 10. srpnja do 10. kolovoza 2019. godine zabilježio zabilježio 500 tisuća posjetitelja uz preko 10 milijuna otvaranja stranica!

Također, najnoviji podaci s društvenih mreža pokazuju da eMedjimurje.hr vlada i tim područjem. Na Facebooku ih prati preko 58 tisuća ljudi, dok se na sve popularnijem Instagramu približavaju brojci od 10 tisuća pratitelja.

Neovisno istraživanje Gemius (niže su detalji o spomenutom alatu) pak pokazuje da je eMedjimurje.hr tijekom srpnja 2019. zabilježio 330 tisuća stvarnih korisnika te je time zauzeo sam vrh ljestvice lokalnih portala u Hrvatskoj. Vrlo visoko je i Varaždinski.hr, s brojkom od gotovo 200 tisuća stvarnih korisnika.

Ustrajnost i kvalitetu prepoznali su naši čitatelji, s kojima u suradnji kreiramo velik broj sadržaja. Sretni smo i što u današnjim vremenima imamo poslovne partnere koji su prepoznali naš portal kao put do svojih klijenata.

Sve to je dokaz da naš portal opravdava svoj cilj i ide u pravom smjeru, a vi ste ti koji nam dajete svoje povjerenje. Hvala vam na tome!

GemiusAudience je sindicirani marketinški projekt mjerenja posjećenosti web siteova, koji se sa jednakom metodologijom izvodi u državama istočne i srednje Europe, dijelu jugoistočne Europe, a prvi koraci u osvajanju zapadnih internet tržišta jest i implementacija istraživanja u Danskoj. Projekt GemiusAudience je projekt poljske tvrtke Gemius, najveće internet-istraživačke agencije u regiji istočne i srednje Europe.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video