Vijesti / Društvo

Šaljivi video i kampanja

KUPI TRAVU Veldin Karić i Jan Kerekeš zajedno u skeču. Cilj je novi travnjak za Varteks

KUPI TRAVU Veldin Karić i Jan Kerekeš zajedno u skeču. Cilj je novi travnjak za Varteks
NK Varteks video screenshot

Nogometni klub Varteks šaljivim videom počeo je kampanju prikupljanja sredstava za travnjak, a u glavnoj ulozi našla su se poznata lica.

Danas je počela akcija Nogometnog kluba Varteks za prikupljanje sredstava za građevinske radove, odnosno podlogu za postavljanje umjetne trave na pomoćnom terenu u Hrašćici.

Iz Kluba su se dosjetili inovativnog načina za prikupljane sredstava, a cijelu stvar je na konkretnu razinu doveo poznati varaždinski glumac i član izvršnog odbora NK Varteksa Jan Kerekeš.

U videu koji traje nešto više od minute sudjeluje glumac, nogometaši Varteksa i pomoćni trener Veldin Karić koji pokušavaju 'urediti' teren. U videu se pojavljuje i glavni trener Želimir Orehovec.

Video možete pogledati na dnu članka.

Cilj NK Varteksa je skupiti 250 tisuća kuna, a donirati se može OVDJE.

Interaktivna stranica na kojoj se 'kupuje trava' prikazuje jedan metar kvadratni terena te odgovara donaciji u iznosi od 150 kuna.

Nakon što donator odabere broj kvadrata i donira sredstva, ostvaruje mogućnost učitavanja slike po izboru (primjerice logo poduzeća). Svi donatori bit će objavljeni na web stranicama NK Varteks, te će lista donatora pronaći svoje mjesto na novom igralištu u Hrašćici, poručuju iz Kluba.

Vrlo je izgledno kako će od jeseni mali Bumbari trenirati na kvalitetnoj umjetnoj travi potrebnoj za normalan igrački razvoj.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!