Vijesti / Društvo

devastacija okoliša

TKO I ZAŠTO RADI ŠTETU? Ravnatelj Vučić: 'Razbijeno staklo, smeće, oštećene klupe ponovno dočekale učenike Centra Tomislav Špoljar'

TKO I ZAŠTO RADI ŠTETU? Ravnatelj Vučić: 'Razbijeno staklo, smeće, oštećene klupe ponovno dočekale učenike Centra Tomislav Špoljar'
CTS Varaždin; Foto čitatelja

'Budite naši gosti, ali molimo vas da poštujete prostor koji koriste učenici i djelatnici Centra Tomislav Špoljar'...

Marin Vučić, ravnatelj Centra za odgoj i obrazovanje 'Tomislav Špoljar', poslao je fotografije na kojima je vidljiva 'devastacija okoliša Centra'.

- Iako smo već nekoliko puta putem medija molili da se okoliš i oprema koju imamo u dvorištu Centra ne uništavaju, očito naše molbe ne vrijede ništa - kazao je.

- Početak je nove školske godine, a učenici Centra koji su u prizemlju i imaju izlaz na terase taj prostor ne mogu koristiti. Razbijeno staklo, smeće, oštećene klupe i stolovi dočekali su naše učenike - tvrdi ravnatelj, dodavši da se u tim prostorima nalaze učenici s većim teškoćama.

- Zaista nam nije jasno tko i zašto radi štetu njima, ali i poreznim obveznicima našeg grada. Nije nam problem druženje mladih u našim prostorima, problem nam je uništavanje naše imovine. Budite naši gosti, ali molimo vas da poštujete prostor koji koriste učenici i djelatnici Centra Tomislav Špoljar - apelira ravnatelj.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6003

Reci što misliš!