Vijesti / Društvo

projekti rk ivančica ivanec

Lino Červar dolazi u Ivanec, govorit će o važnosti sporta u razvoju djece

Lino Červar dolazi u Ivanec, govorit će o važnosti sporta u razvoju djece
Dino Stanin/Pixsell

Prvi projekt pod nazivom 'I ja želim na rukomet' posvećen je djeci, a drugi 'Treniramo rukomet, a treniramo za život' posvećen je trenerima.

Rukometni klub Ivančica Ivanec ove godine je krenuo s kampanjom koja se sastoji od dva projekta.

Prvi projekt pod nazivom 'I ja želim na rukomet' posvećen je djeci, a drugi 'Treniramo rukomet, a treniramo za život' posvećen je trenerima. U sklopu kampanje 'I ja želim na rukomet' predstavnici Rukometnog kluba Ivančica Ivanec proveli su zanimljiv dan u Osnovnoj školi Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec i proveli aktivnosti kojima se željelo djeci približiti važnost bavljenja tjelesnom aktivnošću, a u ovom slučaju rukometom.

Osim toga, RK Ivančica je uz donaciju Frodda obradovao malene prvašiće kutijom u kojoj se nalazi potreban pribor za školu. Djeca su također imala priliku fotografirati se s maketama rukometaša, a oni koji se nisu uspjeli mogu se fotografirati do kraja tjedna do kada traju naše aktivnosti u sklopu kampanje.

Dok se projektom 'Treniramo rukomet, a treniramo za život' želi naglasiti uloga i utjecaj trenera u odgoju i odrastanju djeteta, kao i izgradnji njihovog karaktera kroz igru i treninge.

Kruna cijele kampanje i približavanja rukometa djeci je dolazak izbornika hrvatske rukometne reprezentacije Line Červara, koji daje podršku spomenutim projektima, u dvoranu Srednje škole Ivanec u subotu 14. rujna s početkom u 16:30 sati, kada počinje program svečanog otvaranja nove rukometne sezone i igra se 1. kolo 2. HRL Sjever, a snage će odmjeriti RK Ivančica Ivanec i MRK Sesvete 2.

Također u programu sudjeluju cure iz Cheerleading kluba BRAVO iz Varaždina. U sklopu programa podijelit ćemo nagradu sretnoj dobitnicu koju su RK Ivančica Ivanec i Hotel Trakošćan nagradili Wellness&SPA danom u Hotelu Trakošćan, a također smo pripremili i dvije zanimljive i vrijedne tombole za sve koji će biti s nama u subotu.

Pozivaju se svi zainteresirani građani da dođu u dvoranu Srednje škole Ivanec i podruže se s Linom, a ujedno i saznaju zašto bi bilo dobro da se baš njihovo dijete počne baviti jednim od najpopularnijih sportova, te zašto je trener važan u emocionalnom i socijalnom razvoju djece.

8f810fd7fe1e1c8fc13bb0ddd6139b5a.jpg?v=2

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6003

Reci što misliš!