Vijesti / Društvo

uspješna sezona

ČAK 19 MEDALJA I PEHARA Veliki uspjeh djece i mladeži DVD-a Martijanec

ČAK 19 MEDALJA I PEHARA Veliki uspjeh djece i mladeži  DVD-a Martijanec
Općina Martijanec

DVD Martijanec ima tri desetine mladih vatrogasaca - mušku i žensku desetinu od 6 do 12 godina i desetinu djevojaka od 12 do 16 godina.

Ukupno 19 pehara i medalja osvojila je vatrogasna mladež DVD-a Martijanec tijekom ovogodišnje sezone netom završenih natjecanja.

DVD Martijanec ima tri desetine mladih vatrogasaca - mušku i žensku desetinu od 6 do 12 godina i desetinu djevojaka od 12 do 16 godina.

Svi su oni ravnomjerno sudjelovali u natjecanjima i izborili odlične rezultate, najbolje u dosadašnjem radu DVD-a Martijanec. Kako ističu u DVD-u Martijanec, upravo je u  rad s djecom uložena najveća pozornost tijekom posljednjih godina.

- Mladi su vatrogasci naše najveće 'ulaganje'. Njima smo posvetili maksimalno vremena, truda i sredstava, a ovi rezultati pokazuju da se to i isplatilo. Neizmjerno smo ponosni što su druženja, treniranja i natjecanja rezultirala ovakvih uspjehom pa ćemo i dalje nastaviti istim tempom.

Ulaganje u mladost DVD-a jamstvo je sigurne budućnosti 123. godine vatrogasne tradicije u Martijancu i samim time ulaganje u ostvarivanje najvažnijeg cilja, sigurnosti naših mještana i njihove imovine - rekao je Saša Lenček, predsjednik DVD-a Martijanec.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6003

Reci što misliš!