Vijesti / Društvo

SVE INFORMACIJE NA JEDNOM MJESTU

TRAŽITE POSAO? Saznajte sve informacije na sajmu karijera u Srednjoj školi Ivanec

TRAŽITE POSAO? Saznajte sve informacije na sajmu karijera u Srednjoj školi Ivanec
Ilustracija

A kako pronaći posao, gdje saznati za otvorena radna mjesta, kome se obratiti za savjet i nove informacije u području karijera moći ćete saznati kod predstavnika Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Zanima vas gdje ima posla i kako ga pronaći ili pak želite pronaći dobru tvrtku za odraditi praksu? Još uvijek ne znate gdje nastaviti obrazovanje i razmatrate opcije? Smatrate da aktivno sudjelovanje u društvu doprinosi vašoj karijeri i zanima vas volontiranje? 

Sljedeće srijede, 13. studenog, s početkom u 10 sati te predviđenim trajanjem do 13 sati sve ćete ove informacije moći pronaći na jednom mjestu i to u Srednjoj školi Ivanec na adresi Eugena Kumičića 7.

Tamo će se održati sajam karijera na kojem će se predstavljati nekoliko uspješnih tvrtki kod kojih možete saznati sve što vas o njima zanima, kakav je proces zapošljavanja, imaju li otvorenih radnih mjesta i sl., a možete slobodno ostaviti i molbu za posao jer - zašto ne? 

b5508f7706698bc0ec83d959e7cab8f3.jpg?v=2

A kako pronaći posao, gdje saznati za otvorena radna mjesta, kome se obratiti za savjet i nove informacije u području karijera moći ćete saznati kod predstavnika Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin.

U slučaju da ste odlučili nastaviti obrazovanje i upisati fakultet, o opcijama ćete moći saznati kod predstavnika Sveučilišta Sjever koji će također sudjelovati na ovom sajmu. A da bi shvatili veliku važnost koju aktivno sudjelovanje u društvu te volontiranje u organizacijama civilnog društva mogu imati za vaš osobni i profesionalni razvoj pobrinut će se Nezavisna udruga mladih!

Bit će zanimljivo i sasvim sigurno korisno za svakoga tko odluči prošetati sajmom.
Sajam karijera jedna je od aktivnosti projekta 'Ostvari svoj potencijal' kojeg provodi Nezavisna udruga mladih, a financiran je od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!