Vijesti / Društvo

utrka

42. NOVOGODIŠNJA UTRKA Prijavite se i uživajte u utrci varaždinskim gradskim ulicama i trgovima

42. NOVOGODIŠNJA UTRKA Prijavite se i uživajte u utrci varaždinskim gradskim ulicama i trgovima
Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina

Prijave i uplate moguće su isključivo online do petka, 27. prosinca.

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, uz pokroviteljstvo Grada Varaždina i pomoć Atletskog kluba 'Sloboda', organizira 42. Novogodišnju utrku koja starta u ponoć, na prijelazu iz 2019. u 2020. godinu.

Novost su isključivo online prijave, startnina od 50 kuna te after party u sportskoj dvorani u Graberju.

Prijave i uplate moguće su isključivo online do petka, 27. prosinca, klikom ovdje

Podjela startnih brojeva bit će 31. prosinca od 21 sati do 23.30 sata na obilježenom mjestu u neposrednoj blizini starta utrke, kod bivše 'Varteksove robne kuće' na Franjevačkom trgu.

Startnina od 50 kuna (7 €) uplaćuje se na račun organizatora (Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, adresa: Graberje 31, 42000 Varaždin, IBAN: HR6623600001102173225, SWIFT (za uplate iz inozemstva): ZABAHR2X, opis plaćanja: Startnina za IME I PREZIME - 42. Novogodišnja utrka - ukoliko se plaća za više osoba navesti sva imena i prezimena, a ukoliko je popis predugačak poslati na email: [email protected]).

Za sve sudionike organizator osigurava: dri-fit majicu s logom utrke, unikatnu finišersku medalju za svakog sudionika utrke, startni broj, elektroničko mjerenje vremena te after party uz DJ-a, besplatno piće i grickalice za sve zainteresirane sudionike utrke u sportskoj dvorani 'Varaždin' u Graberju.

Proglašenje pobjednika je nakon završene utrke samo u apsolutnoj kategoriji. Proglašenje rezultata po kategorijama neće biti, a svi rezultati će biti objavljeni: https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/3295/ukupni_poredak.

Dodjeljuju se novčane nagrade, za prva tri trkača u apsolutnom poretku, bez obzira na kategoriju te za prve tri trkačice u apsolutnom poretku, bez obzira na kategoriju: 1. mjesto 300,00 eura, 2. mjesto 200,00 eura i 3. mjesto 100,00 eura.

Više informacija možete saznati klikom ovdje.

Na 41. izdanju Novogodišnje utrke sudjelovalo je više od 400 trkačica i trkača iz deset zemalja.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!