Vijesti / Društvo

panel

PODRUM PONEDJELJKOM Javna panel rasprava na temu predsjedničkih izbora 17. veljače u Centru za mlade Varaždin

PODRUM PONEDJELJKOM Javna panel rasprava na temu predsjedničkih izbora 17. veljače u Centru za mlade Varaždin
Ilustracija

Nedavno održani predsjednički izbori u Hrvatskoj pokazali su nezainteresiranost za mlade. Je li to zaista tako, ali i kako su vizualno vođene kampanje kandidata, saznajte u ponedjeljak.

U sklopu programa 'Podrum ponedjeljkom' koji se održava u podrumu Centra za mlade Varaždin u Preradovićevoj ulici, 17. veljače, od 19 sati očekuje nas javna panel rasprava na temu predsjedničkih izbora održanih 2019. godine. 

- Nedavno održani predsjednički izbori u Hrvatskoj pokazali su nezainteresiranost za mlade. Je li to zaista tako, ali i kako su vizualno vođene kampanje kandidata probat ćemo saznati kroz raspravu u kojoj će sudjelovati panelisti: doc.dr.sc. Gabrijela Kišićek, doc.dr.sc. Darijo Čerepinko, doc.art Robert Geček, urednik Varaždinskih vijesti Ivica Kruhoberec, te Nino Preložnjak iz Udruge mladih V.U.K - stoji u najavi.

Panel raspravu pogledajte uživo preko live streama koji omogućuje Magic NET d.o.o. u suradnji s Prvom školskom televizijom. Prijenos ćete moći pratiti na službenoj Facebook stranici Centra za mlade Varaždin. Sve dodatne informacija vezane uz program 'Podrum ponedjeljkom' možete pronaći na internetskim stranicama organizatora: www.vanima.hr.

c6f9031f6715c285c3cf3561cc420e8f.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video