Vijesti / Društvo

RADOVI U PUNOM JEKU

RURALNI RAZVOJ U tijeku rekonstrukcija društvenog doma u Jerovcu Gornjem

RURALNI RAZVOJ U tijeku rekonstrukcija društvenog doma u Jerovcu Gornjem
Grad Ivanec

Uređenjem društvenog doma, građani i mladi Jerovca Gornjeg dobit će ugodno mjesto u kome će moći okupljati, održavati sastanke mjesnog odbora...

U Jerovcu Gornjem u punom su jeku radovi na rekonstrukciji mjesnog društvenog doma. Trošan objekt, koji je vapio za energetskom obnovom, rekonstruira se od poda do krova, a većina potrebnih novčanih sredstava - 252.000 kuna od ukupno potrebnih 293.980 kuna - osigurana je iz EU poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, prijavom Grada Ivanca na natječaj LAG-a Sjeverozapad.

Temeljem provedenog postupka javne nabave Grad je izvođenje radova povjerio tvrtki ISF iz Ivanca koja je tijekom veljače izvela znatan dio radova pa je nekad trošan objekt već uvelike promijenio svoj izgled.

Izvedena je većina grubih radova - sagrađen je novi krov, ožbukani su unutarnji prostori, uređeni podovi, postavljena je nova stolarija, izvedene su nove električne i plinske instalacije, a predstoji i izvođenje niza drugih radova.

Danas je objekt obišao gradonačelnik Milorad Batinić u pratnji resorne pročelnice Marine Držaić te s direktorom ISF-a Tomom Fištrekom i predstavnikom nadzornog organa Lukom Vidonijem iz IPC-a inženjering razgovarao o tijeku radova i načinu njihova izvođenja.

Uređenjem društvenog doma, građani i mladi Jerovca Gornjeg dobit će ugodno mjesto u kome će moći okupljati, održavati sastanke mjesnog odbora, razna društvena i obiteljska druženja, edukacije i tribine, dječje i kulturne manifestacije i sl.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!