Vijesti / Društvo

PODCAST O PUTOVANJIMA

VIDEO Međimurci Iva i Branko s popularnim Ribafishom pokrenuli 'Putocast'!

VIDEO Međimurci Iva i Branko s popularnim Ribafishom pokrenuli 'Putocast'!
Putoholičari

Iva i Branko Krčmar, poznatiji kao Putoholičari, pokrenuli su 'Putocast' čiji je domaćin Domagoj Jakopović Ribafish u prvoj epizodi ugostio Slavena Škrobota kojeg ni tjelesni invaliditet nije spriječio da živi svoju strast i putuje svijetom

Iva i Branko Krčmar, poznatiji kao Putoholičari, pokrenuli su podcast o putovanjima pod nazivom Putocast. Iako su podcasti zvučne emisije, Iva i Branko su još jednom otputovali korak dalje. Tako će Putocast biti obogaćen video zapisima i fotografijama koji će putničke priče učiniti još zanimljivijima i čarobnijima.

Putocast će ugostiti znane i neznane putoholičare: ovisnike o putovanjima koji su spremni podijeliti svoje putničke anegdote, dojmove, iskustva i savjete. Poslušajte ih i otkrijte neki novi komadić svijeta kroz njihove priče. Možda čak i prije kraja epizode uhvatite sebe kako izvlačite svoju naprtnjaču sa dna ormara i trpate u nju „samo najnužnije“.Domaćin Putocasta bit će svestrani Domagoj Jakopović Ribafish koji će se s putnicima družiti dva do tri puta mjesečno. Moći ćete ga pratiti na webu Putoholičara, na svim društvenim mrežama Putoholičara, na youtubu i na podcast kanalima. Ukoliko ne želite propustiti nove epizode Putocasta, pretplatite se na YouTube, Facebook, Instagram ili Twitter Putoholičara.

Najavili su i prvog gosta Putocasta, to je pustolov i svjetski putnik Slaven Škrobot. Slaven ima 33 godine, a prije 10 godina doživio je nesreću na ljetovanju i ostao paraliziran. Ipak, tjelesni invaliditet nije ga spriječio da živi svoju strast i putuje svijetom. U prvoj epizodi Putocasta saznat ćete što je sve Slavenu potrebno za organizaciju jednog putovanja, što mu je neophodno na putovanju i kako se snalazi u dalekom svijetu, a pogotovo na mjestima koja nisu prilagođena osobama s invaliditetom.

Prvu epizodu Putocasta pogledajte niže ili na YouTubeu.

picture
 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!