Vijesti / Društvo

SAZNAJTE DETALJE

Varaždinska županija i Grad Varaždin će 28. veljače bogatim programom obilježiti Međunarodni dan civilne zaštite

Varaždinska županija i Grad Varaždin će 28. veljače bogatim programom obilježiti Međunarodni dan civilne zaštite
Grad Varaždin

U dvorani Graberje u Varaždinu održat će se i humanitarni susret sportskih ekipa u malom nogometu predstavnika žurnih službi i operativnih snaga

U petak, 28. veljače, obilježit će se Međunarodni dan civilne zaštite i Dan civilne zaštite Republike Hrvatske u Varaždinu.

Varaždinska županija, Grad Varaždin i Područni ured za civilnu zaštitu Varaždin sa žurnim službama i operativnim snagama civilne zaštite zajednički će obilježiti taj dan održavanjem zajedničke svečane sjednice stožera civilne zaštite Varaždine županije i Grada Varaždin, koja će početi u 10 sati u dvorani za sjednice skupštine Varaždinske županije na Franjevačkom trgu.

Na sjednici će nakon prigodnih govora biti uručene zahvalnice za doprinos pri razvoju sustava civilne zaštite s područja Varaždinske županije i Grada Varaždina.

Nakon sjednice, s početkom od 11 sati na Kapucinskom trgu bit će prezentirano djelovanje opreme i tehnike te pokazna vježba žurnih službi i operativnih snaga civilne zaštite

Žurne službe i temeljne operativne snage iz sustava civilne zaštite su: Stožeri civilne zaštite Varaždinske županije i Grada Varaždina, Policijska uprava varaždinska, Zavod za hitnu medicinu Varaždinske županije, Županijski centar 112, Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, Gradska vatrogasna zajednica Varaždin, Javna vatrogasna postrojba Grada Varaždina, Hrvatska gorska služba spašavanja – Stanica Varaždin, Društvo Crvenog križa Varaždinske županije, Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin, Klub podvodnih aktivnosti „Drava“ Varaždin, Lovački savez Varaždinske županije, Rafting klub Matis, Radio amateri – Radio klub Varaždin i Radio amaterska udruga Sloga Varaždin.

S početkom u 15 sati u dvorani Graberje u Varaždinu organiziran je humanitarni susret sportskih ekipa u malom nogometu predstavnika žurnih službi i operativnih snaga.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!