Vijesti / Društvo

World Traveler's bar

ONLINE & LIVE Ove srijede putujte virtualno u društvo Damira Vujnovca

ONLINE & LIVE Ove srijede putujte virtualno u društvo Damira Vujnovca
Varaždinski.hr

Putnička agencija World Traveler pronašla je rješenje za sve ovisnike o putovanjima.

Putnička agencija World Traveler odlučila je svoja putopisna druženja World Traveler's Bar preseliti u prostranstva interneta i organizirati svoje prvo Online & Live putopisno druženje.

Već u srijedu 1. travnja od 19 sati imat ćete prilike virtualno putovati u društvu strastvenog putnika Damira Vujnovca, koji se uključuje LIVE na Facebook stranici World Traveler's bar.

2d4895bc733471a6fa3a92635218b15b.png?v=2

Svojim inspirativnim pričama i nesvakidašnjim iskustvima, Damir će vas preseliti u Zapadnu Saharu, među krupne oči i široke osmijehe zaboravljenog naroda Saharawi.

Narod je ovo koji već više od 40 godina živi u izbjegličkim kampovima, ovisan o donacijama vode i hrane, stotinama kilometara udaljen od vegetacije, ali i narod s 90% pismenih, gdje vrtići i škole funkcioniraju uz entuzijazam pojedinaca i između čijih izbjegličkih kampova se trči Sahara maraton.

Upravo je taj maraton bio povod susreta Damira Vujnovca s narodom Saharawi, susreta koji je, ispostavit će se, izrastao u povezanost za cijeli život, pretočen u emotivni i inspirativni projekt Glas iz Sahare.

Čut ćete od Damira kako izgleda svakodnevni život u izbjegličkom kampu gdje temperature u 24h variraju i do 50°C, kako je kad se saharski pijesak uvuče u svaku poru, čemu se raduju djeca naroda Saharawi, čime se bave odrasli, kako je živjeti  među njima i sa njima i koja je to njihova zaboravljena priča.

- Javite svojim prijateljima ovisnicima o putovanjima da uz online izdanje World Traveler's Bara mogu putovati svijetom čak i u #ostanidoma vrijeme. Natočite čašu vina, udobno se smjestite i u srijedu 1. travnja u 19 sati pratite Facebook stranicu World Traveler’s Bara. Inspirativni putnik Damir Vujnovac uživo donosi Glas iz Sahare dolaze u vaš dom - poručuju organizatori.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!