Vijesti / Društvo

NOVOSTI

GORNJI KNEGINEC Roditelji čija djeca idu u Dječji vrtić 'Bubamara' dobit će uplatnice na 25 posto iznosa za ožujak

GORNJI KNEGINEC Roditelji čija djeca idu u Dječji vrtić 'Bubamara' dobit će uplatnice na 25 posto iznosa za ožujak
Gornji Kneginec

Roditelji čija djeca koriste usluge produženog boravka u Osnovnoj školi Kneginec Gornji obvezni su platiti za mjesec ožujak 50 posto iznosa.

- Zbog situacije nastale pojavom koronavirusa i provedbom mjera u spriječavanju širenja istog, obavještavaju se roditelji s područja Općine Gornji Kneginec čija djeca koriste usluge Dječjeg vrtića Bubamara da će im se za mjesec ožujak na kućnu adresu dostaviti uplatnice na 25 posto iznosa od ekonomske cijene vrtića (djeca su usluge vrtića nesmetano mogla koristiti od 1. ožujka do 18. ožujka, nužni slučajevi i dalje), dok će ostatak do pune cijene podmiriti Općina Gornji Kneginec, te će svim djelatnicama i djelatniku u Dječjem vrtiću Bubamara (39 zaposlenika), za mjesec ožujak biti isplaćene normalne plaće - stoji u priopćenju.

Roditelji čija djeca koriste usluge produženog boravka u Osnovnoj školi Kneginec Gornji obvezni su platiti za mjesec ožujak 50 % iznosa na ime troška produženog boravka, dok će Općina Gornji Kneginec podmiriti preostalih 50 % umjesto roditelja te će Općina još izdvojiti dodatnih 20 tisuća kuna za plaće dvije učiteljice zaposlene u programu produženog boravka za mjesec ožujak.

Općina Gornji Kneginec sukladno daljnjem razvoju situacije naknadno će donijeti odluku o plaćanjima za mjesec travanj.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!