Vijesti / Društvo

veselo ljeto u gradu

ODLIČNE VIJESTI Ljeto u Varaždinu i ostale manifestacije ipak će se održati. Planira se i Špancirfest?

ODLIČNE VIJESTI Ljeto u Varaždinu i ostale manifestacije ipak će se održati. Planira se i Špancirfest?
Špancirfest/Varaždinski.hr/Victoria Solovieva

Uz posebne epidemiološke mjere, vrlo je izgledno da će se najpopularnije varaždinske manifestacije ovog ljeta ipak održati.

Nakon što je danas najavljeno treće izdanje Biergartena u Parku Vatroslava Jagića, planiranje manifestacija u Varaždinu kao da se zakotrljalo.

Vezana vijest:

Biergarten 2, beerfest, fesival piva, Dani piva TREĆU GODINU ZAREDOM PIVOLJUPCI, POZOR! Festival piva Biergarten od 11. lipnja u Varaždinu

Svemu tome doprinijele su i nove mjere Stožera koji je priopćio da je od 27. svibnja predviđeno da bi se u zatvorenim prostorimo omogućilo 100 posjetitelja, a u vanjskim prostorima 300, dok bi daljnje povećanje brojki ovisilo o epidemiološkoj situaciji. 

To se odnosi i na organizaciju kulturnih događaja poput koncerata i festivala kojih u Varaždinu posljednjih godina kroz ljeto ne nedostaje. 

PR Lady Agencija na svojoj je Facebook stranici objavila da se planira Ljeto na Stančiću, Špancirfest i još nekoliko događanja. 

Raymond Rojnik, ravnatelj Koncertnog ureda Varaždin, potvrdio nam je da se planira program Ljeta u Varaždinu i još jednog festivala krajem srpnja.

- Očekujemo podatke o epidemiološkim mjerama i tada ćemo program definirati kroz neko vrijeme. Koristit ćemo Dvorište Galerije Sermage, koncerti će biti sjedeći ili stojeći, ovisno o mjerama, ali u svakom slučaju idemo s tim. Zadnji tjedan u srpnju trebali bi imati Plus festival i to radimo kao da će se održati – naveo je Rojnik te dodao da bi cijeli koncept Ljeta u Varaždinu počeo s ponedjeljkom, 15. lipnja 2020. godine i trajao sve do Špancirfesta. 

Što se tiče Špancirfesta, čekamo odgovor direktorice Turističke zajednice grada Varaždina Jelene Toth

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!